Mail

Flytt och vinprovning

2022-03-15

Jag har hjälpt några vänner att flytta i förra veckan. Dom hade en butik i Göteborg som dom skulle flytta ut och sedan flytta in i en annan butik i Hässleholm. Det var inte så mycket att flytta eftersom alla småsaker redan var nerpackade. Jag hjälpte till med att flytta de stora möblerna ifrån butiken sedan hade dom anlitat Flyttstäd Göteborg för städning. Dom gjorde ett bra jobb och det var superskönt att slippa städa. När allt var klart och checkat i Göteborg åkte vi till Hässleholm för att bära in sakerna i den butiken. Butiken var städad och klar och det var bara till att bära in grejerna och sedan börja skapa en trevlig och mysig affär. Det är en hälsoaffär med hälsoprodukter. Vi fixade i ordning det mesta under eftermiddagen och avslutade kvällen med en liten enkel men trevlig vinprovning 

Vi provade fyra viner och valde dom från fyra olika länder. Var och en fick ett land att köpa ifrån, det blev två vita och två röda. Alla viner var goda så dom kan rekommenderas, nedan kan ni se vilka viner vi hade med, var ifrån dom kommer och vad dom kostar:

Provade viner:

Så kör en vinprovning, gissa vilka smaker, var ifrån dom är (om ni inte vet), årgång. Det är himla rolig och trevlig aktivitet för alla! Här finns olika tips och teman för en lyckad vinprovning i hemmet.