Mail

Vintro – Det här är Goodmorning winelovers

Goodmorning winelovers är en blogg för vin-nyfikna. Om du är mer av en snobb när det kommer till vin kan du sluta läsa nu. Det finns garanterat andra bloggar och forum för dig.

Du läser fortfarande? Så bra. Då är du med stor sannolikhet intresserad av att lära dig mer om vin. Då har du kommit helt rätt. Tanken med den här bloggen är att vara en pedagogisk och lustfylld resa in i vinernas förlovade land, som en slags introduktion. Helt självklart kommer bloggen att handla mycket om vin, men också om vin i kombination av mat och ost.

Jag som skriver den här bloggen heter Matte Andersson. Jag bor i Göteborg, där jag arbetar som copywriter. Och det ska sägas direkt och utan omsvep: jag är ingen vinexpert. Jag är blott en nyfiken novis, en nyanländ till vinvärlden. Jag gör därför inga anspråk på att vara eller verka kunnig, än mindre vara en snobb. Men jag vill lära mig mer, bli lite bättre på det här att förstå och uppskatta viner. Vid det här laget vet jag att du är lite likadan. Och att du som sagt har kommit alldeles, alldeles rätt. Skål! Och välkommen. Om du vill komma i kontakt med mig: skicka ett mejl till matte@goodmorningvinelovers.se